Skru Webforespørsel av eller på

Norton AntiSpam bruker lokale filtre til å identifisere spam. E-poster som ikke blir klassifisert som spam av de lokale filtrene, gjennomsøkes også av webforespørselsfilteret. Webforespørselsfilteret analyserer signaturen og URL-hasher i e-posten for å avgjøre om den er spam eller ikke.

Hvis e-posten klassifiseres som spam, endrer Norton AntiSpam emnet i e-posten. Norton AntiSpam sender deretter e-posten til ditt e-postprogram. Ut fra de forhåndsdefinerte reglene i programmet, blir e-posten deretter flyttet enten til Søppelpost-mappen eller til Norton AntiSpam-mappen.

Symantec anbefaler at alternativet Webforespørsel alltid er på. Hvis du slår av Webforespørsel, blir du mer utsatt for spam som inneholder nettfiskingsforsøk eller spam-URLer.

Slik slår du av webforespørselsfilteret:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av på raden Webforespørsel i kategorien Filter.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Slik slår du på webforespørselsfilteret:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av/på -bryteren mot venstre til på raden Webforespørsel i kategorien Filter.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på OK

Om webforespørsel

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23921105_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/10/2011