Konfigurere alternativet Tilbakemelding

Det kan hende at e-post i e-postklienten feilklassifiseres som spam eller legitim e-post. Med Tilbakemelding kan du sende den feilklassifiserte e-posten som en tilbakemelding til Symantec, som deretter analyserer den.

Alternativet Tilbakemelding er kun tilgjengelig dersom Microsoft Outlook eller Outlook Express er installert på datamaskinen.

Slik konfigurerer du alternativet Tilbakemelding :

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Du kan velge blant følgende tre alternativer i raden Tilbakemelding i kategorien Klientintegrering :

Den feilklassifiserte e-posten sendes automatisk til Symantec når du klassifiserer en e-post som spam eller ikke spam.

Spør meg

Du blir spurt før Norton AntiSpam sender den feilklassifiserte e-posten til Symantec når du klassifiserer en e-post som spam eller ikke spam.

Av

Den feilklassifiserte e-posten blir ikke sendt til Symantec

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Konfigurere klientintegrering

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23921098_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/10/2011