Konfigurere alternativet for Download Insight-varsler

Du kan velge når du vil ha Download Insight-varsler med alternativet Download Insight-varsler.

Download Insight-varsler er som standard satt til . Ut fra typen applikasjon du bruker til å laste ned filen, gjør Norton-produktet ett av følgende:

• Varsler deg hver gang du laster ned en kjørbar fil.

• Varsler deg bare når du laster ned en fil som er infisert med en lokal virusidentifikasjon. Hvis filen du laster ned, er infisert med en virusidentifikasjon fra skyen, fjerner Norton-produktet filen fra datamaskinen og varsler deg om trusseldetaljene.

Når alternativet Download Insight-varsler er satt til Kun risikoelementer, varsler Download Insight deg når du laster ned en infisert eller mistenkelig kjørbar fil.

Hvis du setter Download Insight-varsler til Kun risikoelementer, analyseres allikevel alle kjørbare filer du laster ned. Enten du får varsler om alle filer eller ikke, registrerer Sikkerhetslogg alle Download Insight-aktiviteter. Du kan se et sammendrag av varsler og beskjeder fra Download Insight i sikkerhetsloggen.

Konfigurere alternativet for Download Insight-varsler

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger -kategorien.

4. Gjør ett av følgende under Informasjon om nedlasting i raden Download Insight-varsler :

• Hvis du kun vil motta Download Insight-varsler for infiserte eller mistenkelige kjørbare filer du laster ned, flytter du bryteren Download Insight-varsler til Kun risikoelementer.

• Hvis du vil motta Download Insight-varsler for alle filer du laster ned, flytter du bryteren Download Insight-varsler til .

5. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920957_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016