Konfigurere alternativet for Download Insight-varsler

Du kan velge når du vil ha Download Insight-varsler med alternativet Download Insight-varsler.

Download Insight-varsler er som standard satt til . Ut fra typen portal du bruker til å laste ned filen, gjør Norton 360 Online ett av følgende:

• Varsler deg hver gang du laster ned en kjørbar fil.

• Varsler deg bare når du laster ned en fil som er infisert med en lokal virusidentifikasjon. Hvis filen du laster ned, er infisert med en skyvirusidentifikasjon, fjerner Norton 360 Online filen fra datamaskinen og varsler deg om trusseldetaljene.

Når alternativet Download Insight-varsler er satt til Kun risikoelementer, varsler Download Insight deg når du laster ned en infisert eller mistenkelig kjørbar fil.

Hvis du setter Download Insight-varsler til Kun risikoelementer, analyseres allikevel alle kjørbare filer du laster ned. Enten du får varsler om alle filer eller ikke, registrerer Sikkerhetslogg alle Download Insight-aktiviteter. Du kan se et sammendrag av varsler og beskjeder fra Download Insight i sikkerhetsloggen.

Slik konfigurerer du alternativet for Download Insight-varsler

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gjør ett av følgende på raden Download Insight-varsler under Informasjon om nedlasting i kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelse :

• Hvis du kun vil motta Download Insight-varsler for infiserte eller mistenkelige kjørbare filer du laster ned, flytter du bryteren Download Insight-varsler mot høyre til Kun risikoelementer.

• Hvis du vil motta Download Insight-varsler for alle filer du laster ned, flytter du bryteren Download Insight-varsler til venstre til .

4. I vinduet Innstillinger, klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Om Download Insight

Slå Informasjon om nedlasting av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920957_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 07/11/2011