Insight-oversikt

Insight-oversikt finner informasjon om nye trusler hos Norton fellesskapsovervåkning. Datamaskinen må være koblet til Internett for at du skal kunne bruke Insight-oversikt. Når Insight-oversikt er slått på, utfører Norton 360 Online et Insight nettverkssøk. Insight nettverkssøk bruker skyteknologi. Dette vil si at en ekstern server på Internett inneholder de nyeste virusdefinisjonene. Norton 360 Online søker gjennom datamaskinen etter de siste sikkerhetstruslene. Når Norton 360 Online utfører Insight nettverkssøk, bruker det virusdefinisjonene som er tilgjengelige lokalt og i skyen. Du får ekstra beskyttelse med Norton 360 Online, takket være de nyeste definisjonene fra skyen. Disse kommer i tillegg til de definisjonene som er tilgjengelige lokalt på datamaskinen.

Norton 360 Online utfører kun Insight nettverkssøk hvis alternativet Insight-oversikt er aktivert. Insight-oversikt er som standard aktivert. Du kan se alternativet Insight-oversikt under Søk og risikoer i innstillingsvinduet for Antivirus.

Når alternativet Insight-oversikt er slått på, utfører Norton 360 Online et vanlig søk og et Insight nettverkssøk samtidig. Det vanlige søket bruker definisjonene i det lokale systemet, mens Insight nettverkssøk bruker definisjonene som ligger i skyen. Hvis alternativet Insight-oversikt er slått av, kjører Norton 360 Online kun vanlige søk.

Om Insight nettverkssøk

Slå Insight-oversikt av og på

Om Norton 360 Online-søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920900_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 11/04/2011