Om søk i Office-dokumenter

Norton 360 Online beskytter alle Office-dokumenter du mottar via e-post, nedlasting fra Internett og disketter eller andre flyttbare medier. Norton 360 Online opprettholder et høyere sikkerhetsnivå ved å gjennomsøke alle Office-filer automatisk. Norton 360 Online søker gjennom Office-filene når du åpner dem.

Du kan bruke alternativet Automatisk Microsoft Office-søk under Innstillinger til å søke gjennom dokumenter fra følgende Microsoft Office-programmer:

winword.exe

Microsoft Word

excel.exe

Microsoft Excel

powerpnt.exe

Microsoft PowerPoint

visio.exe

Microsoft Visio

msaccess.exe

Microsoft Access

winproj.exe

Microsoft Project

Norton 360 Online gjennomsøker Office-dokumenter og beskytter mot trusler, inkludert virusmakroer og infiserte objekter.

Som standard er alternativet Automatisk Microsoft Office-søk, under Datamaskinsøk i innstillingsvinduet for Antivirus, slått av. Hvis du aktiverer dette alternativet, gjennomsøkes Microsoft Office-filer automatisk.

Slå av og på Automatisk Microsoft Office-søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920848_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 12/04/2011