Slå SONAR-beskyttelse av eller på

SONAR beskytter deg mot skadelig kode, selv før nye virusdefinisjoner er tilgjengelige gjennom LiveUpdate. SONAR-beskyttelsen er som standard slått på, slik at den kan oppdage ukjente sikkerhetsrisikoer på datamaskinen.

Du får opp et beskyttelsesvarsel hvis du slår av SONAR-beskyttelsen. Via dette varselet kan du angi hvor lenge du vil at SONAR-beskyttelsen skal være deaktivert.

SONAR-beskyttelsen deaktiveres også når du slår av Auto-Protect. I slike tilfeller er ikke datamaskinen beskyttet mot spirende trusler.

Slå SONAR-beskyttelse av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Automatisk beskyttelse, under Sanntidsbeskyttelse, flytter du bryteren SONAR-beskyttelse til Av eller .

4. Klikk på Bruk.

5. Hvis du blir bedt om det, velger du tidsperioden som skal utløpe før SONAR-funksjonen slås av, og klikker på OK.

6. Klikk på Lukk i Innstillinger -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920845_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017