Slå SONAR-beskyttelse av eller på

SONAR er sanntidsbeskyttelse som sporer potensielt skadelige programmer når de kjøres. Funksjonen tilbyr nulldagsbeskyttelse fordi den sporer trusler før tradisjonelle virus- og spionvaredefinisjoner er opprettet for å eliminere truslene.

Når du slår av SONAR, vil et beskyttelsesvarsel be deg om å slå SONAR på igjen etter en bestemt tidsperiode.

Når Auto-Protect er slått av, er SONAR-beskyttelse også deaktivert, og datamaskinen er ikke beskyttet mot nye trusler.

Slå SONAR-beskyttelse av eller på

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klikk på Antivirus i Innstillinger -vinduet.

3. På fanen Automatisk beskyttelse, under Sanntidsbeskyttelse, flytter du bryteren SONAR-beskyttelse til Av eller .

4. Klikk på Bruk.

5. Hvis du blir bedt om det, velger du tidsperioden som skal utløpe før SONAR-funksjonen slås av, og klikker på OK.

6. Klikk på Lukk i vinduet Innstillinger.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v23920845_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018