Slå SONAR-beskyttelse av og på

SONAR beskytter deg mot skadelig kode, selv før nye virusdefinisjoner er tilgjengelige gjennom LiveUpdate. SONAR-beskyttelsen er som standard slått på, slik at den kan oppdage ukjente sikkerhetsrisikoer på datamaskinen.

Du får opp et beskyttelsesvarsel hvis du slår av SONAR-beskyttelsen. Via dette varselet kan du angi hvor lenge du vil at SONAR-beskyttelsen skal være deaktivert.

SONAR-beskyttelsen deaktiveres også når du slår av Auto-Protect. I slike tilfeller er ikke datamaskinen beskyttet mot spirende trusler.

Slik slår du SONAR-beskyttelse av og på:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gjør ett av følgende under Sanntidsbeskyttelse i raden SONAR-beskyttelse, i kategorien Automatisk beskyttelse :

• Flytt Av/på -bryteren mot høyre til Av for å deaktivere SONAR-beskyttelsen.

• Flytt Av/på -bryteren mot venstre til På for å aktivere SONAR-beskyttelsen.

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

Om SONAR-beskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920845_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 14/03/2011