Om SONAR-beskyttelse

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) gir sanntidsbeskyttelse mot trusler ved å oppdage ukjente sikkerhetsrisikoer på datamaskinen proaktivt. SONAR identifiserer spirende trusler basert på oppførselen til tilleggsprogrammer. SONAR er raskere enn de tradisjonelle, signaturbaserte trusseloppdagingsteknikkene. SONAR oppdager og beskytter deg mot skadelig kode, selv før nye virusdefinisjoner er tilgjengelige gjennom LiveUpdate.

Symantec anbefaler at datamaskinen alltid er tilkoblet Internett, så den får sanntidsbeskyttelse mot trusler ved at ukjente sikkerhetsrisikoer på datamaskinen oppdages proaktivt.

SONAR overvåker datamaskinen ved hjelp av heuristiske søk, på jakt etter skadelig aktivitet.

SONAR blokkerer og fjerner trusler med høyt risikonivå automatisk. Norton Business Suite varsler deg når trusler med høyt risikonivå oppdages og fjernes. SONAR gir deg høyest grad av kontroll når lavrisikotrusler oppdages. Du kan også holde tilbake SONAR-varsler ved å deaktivere alternativet Vis blokkeringsvarsler fra SONAR.

Ved å bruke koblingen Vis detaljer i varslene kan du se en oppsummering av eliminerte trusler med høyt risikonivå. Du kan også se mer informasjon under kategorien Løste sikkerhetsrisikoer i Sikkerhetslogg -vinduet.

Slå SONAR-beskyttelse av og på

Om Sanntidsutelatelser

Om Signaturutelatelser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920842_N360_Business_CC_2014_no_no