Om Insight nettverkssøk

Insight nettverkssøk bruker skyteknologi. Dette vil si at en ekstern server på Internett inneholder de nyeste virusdefinisjonene. Norton 360 Online søker gjennom datamaskinen etter de siste sikkerhetstruslene. Når Norton 360 Online utfører Insight nettverkssøk, bruker det virusdefinisjonene som er tilgjengelige lokalt og i skyen. Du får ekstra beskyttelse med Norton 360 Online, takket være de nyeste definisjonene fra skyen. Disse kommer i tillegg til de definisjonene som er tilgjengelige lokalt på datamaskinen.

Norton 360 Online utfører kun Insight nettverkssøk hvis alternativet Insight-oversikt er aktivert. Insight-oversikt er som standard aktivert. Du kan se alternativet Insight-oversikt under Søk og risikoer i innstillingsvinduet for Antivirus.

Når alternativet Insight-oversikt er slått på, utfører Norton 360 Online et vanlig søk og et Insight nettverkssøk samtidig. Det vanlige søket bruker definisjonene i det lokale systemet, mens Insight nettverkssøk bruker definisjonene som ligger i skyen.

Trusseloppdagelse basert på definisjoner fra skyen fungerer på nøyaktig samme måte som virusoppdagelse med lokale definisjoner. Forskjellen er at definisjonene fra skyen er oppdatert med tilleggsinformasjon om truslene som blir oppdaget. Definisjonene i skyen gir et generisk navn på risikoen, mens de lokale definisjonene angir det presise navnet. Hvis f.eks. en trojaner oppdages, kan resultatet til Insight Network vise Cloud.Trojan. Søkeresultatene som har brukt lokale definisjoner, kan imidlertid vise Trojan.Foo

Hvis det vanlige søket fullføres mens Insight nettverkssøk kjører, kan du se fremdriften under Insight nettverkssøk.

Insight nettverkssøk støtter Hurtigsøk, Høyreklikksøk med Insight nettverkssøk, Direktemeldingssøk og Download Insight-søk. Det støtter ikke virussøk i e-post, fullstendig systemsøk og søk med Auto-Protect.

Når alternativet Insight-oversikt er slått på, kan du kjøre følgende typer Insight nettverkssøk manuelt:

• Hurtigsøk med Insight Network

Norton 360 Online kjører et vanlig hurtigsøk og et hurtigsøk med Insight Network samtidig, for å kontrollere de områdene på datamaskinen som ofte brukes som mål av virus. Norton 360 Online kjører også et hurtigsøk med Insight Network samtidig med hurtigsøk ved inaktivitet.

Insight nettverkssøk støtter ikke hurtigsøk som kjører som en del av et fullstendig systemsøk når datamaskinen er inaktiv.

• Høyreklikksøk med Insight nettverkssøk

Når du høyreklikker på en fil, viser hurtigmenyen Norton 360 Online og deretter Insight nettverkssøk. Med denne kommandoen kan du søke i en fil med både lokale definisjoner og definisjoner som hentes fra skyen.

Alternativet Insight nettverkssøk er kun tilgjengelig for enkeltfiler.

Slå Insight-oversikt av og på

Om Norton 360 Online-søk

Om innstillinger for søk og risikoer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920836_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/03/2011