Om Insight nettverkssøk

Insight nettverkssøk bruker skyteknologi. Dette vil si at en ekstern server på Internett inneholder de nyeste virusdefinisjonene. Norton Business Suite søker gjennom datamaskinen etter de siste sikkerhetstruslene. Når Norton Business Suite utfører Insight nettverkssøk, bruker det virusdefinisjonene som er tilgjengelige lokalt og i skyen. Du får ekstra beskyttelse med Norton Business Suite, takket være de nyeste definisjonene fra skyen. Disse kommer i tillegg til de definisjonene som er tilgjengelige lokalt på datamaskinen.

Norton Business Suite utfører kun Insight nettverkssøk hvis alternativet Insight-oversikt er aktivert. Insight-oversikt er som standard aktivert. Du kan se alternativet Insight-oversikt under Søk og risikoer i innstillingsvinduet for Antivirus.

Når alternativet Insight-oversikt er slått på, kjører Norton Business Suite et vanlig søk og et Insight nettverkssøk samtidig. Hvis du høyreklikker på en fil og bruker alternativet Søk nå, kjører Norton Business Suite et Insight nettverkssøk og et vanlig hurtigsøk samtidig. Det vanlige søket bruker definisjonene i det lokale systemet, mens Insight nettverkssøk bruker definisjonene som ligger i skyen.

Trusseloppdagelse basert på definisjoner fra skyen fungerer på nøyaktig samme måte som virusoppdagelse med lokale definisjoner. Forskjellen er at definisjonene fra skyen er oppdatert med tilleggsinformasjon om truslene som blir oppdaget. Definisjonene i skyen gir et generisk navn på risikoen, mens de lokale definisjonene angir det presise navnet. Hvis f.eks. en trojaner oppdages, kan resultatet til Insight Network vise Cloud.Trojan. Søkeresultatene som har brukt lokale definisjoner, kan imidlertid vise Trojan.Foo

Insight nettverkssøk støtter hurtigsøk, direktemeldingssøk og Download Insight-søk. Det støtter ikke virussøk i e-post, fullstendig systemsøk og søk med Auto-Protect.

Slå Insight-oversikt av og på

Om Norton Business Suite-søk

Om innstillinger for søk og risikoer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920836_N360_Business_CC_2014_no_no