Fjerne programmer fra Egendefinerte programmer

Du kan fjerne et program fra listen Programmer i automatisk stillemodus. Når du har fjernet et program, aktiverer ikke Norton-produktet stillemodus når det oppdager en kjørende forekomst av programmet neste gang.

Du kan også fjerne et kjørende program fra listen Programmer i automatisk stillemodus. Hvis automatisk stillemodus er slått på, slås den ikke av før alle de kjørende forekomstene av programmene på listen er avsluttet. Du kan ikke slå av automatisk stillemodus ved å fjerne et program fra listen mens det kjører.

Fjerne et program

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Innstillinger for stillemodus klikker du på Konfigurer på raden Egendefinerte programmer.

4. Velg programmet du vil fjerne, i vinduet Programmer i automatisk stillemodus, og klikk deretter på Fjern.

5. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

6. Klikk på Bruk i vinduet Programmer i automatisk stillemodus, og klikk deretter på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920788_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017