Fjerne egendefinerte programmer fra listen

Du kan fjerne et program fra listen Programmer i automatisk stillemodus. Når du har fjernet et program, aktiverer ikke Norton 360 Online automatisk stillemodus neste gang det oppdager en kjørende forekomst av programmet.

Du kan også fjerne et kjørende program fra listen Programmer i automatisk stillemodus. Hvis automatisk stillemodus er slått på, slås den ikke av før alle de kjørende forekomstene av programmene på listen er avsluttet. Du kan ikke slå av automatisk stillemodus ved å fjerne et program fra listen mens det kjører.

Slik fjerner du et program:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Automatisk stillemodus ved oppdagelse av i delen Innstillingene for stillemodus, klikker du på Konfigurer i raden Egendefinerte programmer.

4. Velg programmet du vil fjerne, i vinduet Programmer i automatisk stillemodus, og klikk deretter på Fjern.

5. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

6. Klikk på Bruk i vinduet Programmer i automatisk stillemodus, og klikk deretter på OK.

Om egendefinerte programmer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920788_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/10/2011