Legge til programmer i Egendefinerte programmer

Du kan legge til programmer du vil at Norton-produktet skal slå på stillemodus i listen for Stillemodusprogrammer. Når du kjører et program du la til på listen, oppdager Norton-produktet programmet og slår på stillemodus.

Du kan også legge til et kjørende program i listen Programmer i automatisk stillemodus. Men hvis du legger til et kjørende program, oppdager ikke Norton-produktet denne forekomsten, og automatisk stillemodus slås ikke på. Norton-produktet slår på automatisk stillemodus neste gang du kjører programmet.

Du kan bare legge programmer som har filendelsen .exe, til i listen Programmer i automatisk stillemodus.

Legge til et program

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Innstillinger for stillemodus klikker du på Konfigurer på raden Egendefinerte programmer.

4. Klikk på Legg til i vinduet Programmer i automatisk stillemodus.

5. I dialogboksen Legg til program navigerer du deg frem til filen du vil legge til i listen Programmer i stillemodus (automatisk).

6. Velg filen, og klikk deretter på OK.

7. Klikk på OK i vinduet Programmer i automatisk stillemodus.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920785_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/06/2017