Legge til egendefinerte programmer

I Programmer i automatisk stillemodus kan du legge til programmer du vil at Norton 360 Online skal slå på automatisk stillemodus for, manuelt. Når du kjører et program på listen, oppdager Norton 360 Online programmet og slår på automatisk stillemodus.

Du kan også legge til et kjørende program i listen Programmer i automatisk stillemodus. Hvis du legger til et kjørende program, oppdager imidlertid ikke Norton 360 Online denne forekomsten, og automatisk stillemodus slås ikke på. Norton 360 Online slår på automatisk stillemodus neste gang du starter programmet.

Du kan bare legge programmer som har filendelsen .exe, til i listen Programmer i automatisk stillemodus.

Slik legger du til et program:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Automatisk stillemodus ved oppdagelse av i innstillingene for Stille modus, klikker du på Konfigurer i raden Egendefinerte programmer.

4. Klikk på Legg til i vinduet Programmer i automatisk stillemodus.

5. I dialogboksen Legg til program navigerer du deg frem til filen du vil legge til i listen Programmer i stillemodus (automatisk).

6. Velg filen, og klikk deretter på Åpne.

7. Klikk på OK i vinduet Programmer i automatisk stillemodus.

Om egendefinerte programmer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920785_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 24/08/2011