Legge til egendefinerte programmer

I Programmer i automatisk stillemodus kan du legge til programmer du vil at Norton Business Suite skal slå på automatisk stillemodus for, manuelt. Når du kjører et program på listen, oppdager Norton Business Suite programmet og slår på automatisk stillemodus.

Du kan også legge til et kjørende program i listen Programmer i automatisk stillemodus. Hvis du legger til et kjørende program, oppdager imidlertid ikke Norton Business Suite denne forekomsten, og automatisk stillemodus slås ikke på. Norton Business Suite slår på automatisk stillemodus neste gang du starter programmet.

Du kan bare legge programmer som har filendelsen .exe, til i listen Programmer i automatisk stillemodus.

Slik legger du til et program:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Automatisk stillemodus ved oppdagelse av i innstillingene for Stille modus, klikker du på Konfigurer i raden Egendefinerte programmer.

4. Klikk på Legg til i vinduet Programmer i automatisk stillemodus.

5. I dialogboksen Legg til program navigerer du deg frem til filen du vil legge til i listen Programmer i stillemodus (automatisk).

6. Velg filen, og klikk deretter på Åpne.

7. Klikk på OK i vinduet Programmer i automatisk stillemodus.

Om egendefinerte programmer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920785_N360_Business_CC_2014_no_no