Egendefinerte programmer

Norton-produktet slår automatisk på stillemodus med én gang du starter å brenne en disk. I tillegg kan du legge til manuelt programmer du vil at Norton-produktet skal slå på stillemodus for på listen for stillemodusprogrammer. Når Norton-produktet oppdager en kjørende forekomst av et av et program du har lagt til i listen, slås automatisk stillemodus på. Når automatisk stillemodus er slått på, avbryter Norton-produktet avbryter bakgrunnsaktivitetene, men varsler og beskjeder holdes ikke tilbake.

Du kan også legge til et kjørende program i listen Programmer i automatisk stillemodus. Men hvis du legger til et kjørende program, oppdager ikke Norton-produktet denne forekomsten, og automatisk stillemodus slås ikke på. Norton-produktet slår på automatisk stillemodus neste gang du kjører programmet.

Du kan også fjerne et kjørende program fra listen Programmer i automatisk stillemodus. Hvis automatisk stillemodus er slått på, slås den ikke av før alle de kjørende forekomstene av programmene på listen er avsluttet. Du kan ikke slå av automatisk stillemodus ved å fjerne et program fra listen mens det kjører.

Du kan se detaljer om programmene du har lagt til i eller fjernet fra Programmer i automatisk stillemodus, i vinduet Sikkerhetslogg.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920782_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017