Om egendefinerte programmer

Norton Business Suite slår på automatisk stillemodus med én gang du starter TV-opptak eller begynner å brenne en plate. I Programmer i automatisk stillemodus kan du i tillegg legge til programmer du vil at Norton Business Suite skal slå på automatisk stillemodus for. Når Norton Business Suite oppdager en kjørende forekomst av et av programmene du har lagt til i listen, slås automatisk stillemodus på. Når automatisk stillemodus er slått på, avbryter Norton Business Suite bakgrunnsaktiviteter, men varsler og beskjeder holdes ikke tilbake.

Du kan også legge til et kjørende program i listen Programmer i automatisk stillemodus. Hvis du legger til et kjørende program, oppdager imidlertid ikke Norton Business Suite denne forekomsten, og automatisk stillemodus slås ikke på. Norton Business Suite slår på automatisk stillemodus neste gang du starter programmet.

Du kan også fjerne et kjørende program fra listen Programmer i automatisk stillemodus. Hvis automatisk stillemodus er slått på, slås den ikke av før alle de kjørende forekomstene av programmene på listen er avsluttet. Du kan ikke slå av automatisk stillemodus ved å fjerne et program fra listen mens det kjører.

Du kan se detaljer om programmene du har lagt til i eller fjernet fra Programmer i automatisk stillemodus, i vinduet Sikkerhetslogg.

Legge til egendefinerte programmer

Fjerne egendefinerte programmer fra listen

Om automatisk stillemodus

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920782_N360_Business_CC_2014_no_no