Slå Fullskjermsøk av eller på

Du kan bruke alternativet Påvisning av fullskjerm i vinduet Innstillinger til å slå stillemodus av og på automatisk når Norton-produktet oppdager et program som kjører i fullskjermmodus. Fullskjermsøk er slått på som standard når du har installert Norton-produktet.

Slå Fullskjermsøk av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Innstillinger for manuell stillemodus, i raden Fullskjermsøk, flytter du På/av -bryteren til eller Av.

4. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920778_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017