Slå Fullskjermsøk av og på

Du kan bruke alternativet Fullskjermsøk i vinduet Innstillinger til å slå stillemodus av og på automatisk når Norton Business Suite oppdager et program som kjører i fullskjermmodus. Som standard er Fullskjermsøk slått på etter at du installerer Norton Business Suite.

Slik slår du av Fullskjermsøk :

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av i raden Fullskjermsøk.

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. Klikk på Lukk.

Slik slår du på Fullskjermsøk :

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av/på -bryteren til venstre mot i raden Fullskjermsøk.

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. Klikk på Lukk.

Om automatisk stillemodus

Om Stille modus

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920778_N360_Business_CC_2014_no_no