Automatisk Stillemodus

Når du ser på film, spiller spill eller lager presentasjoner, kjøres programmet i fullskjermmodus. Norton-produktet oppdager programmet som kjøres i fullskjermmodus, og aktiverer stillemodus automatisk. Når stillemodus er aktivert, undertrykker Norton-produktet de fleste av varslene, og stanser bakgrunnsaktivitetene. Bare aktiviteter som beskytter datamaskinen mot virus og andre sikkerhetsrisikoer, kjøres. Med få bakgrunnsaktiviteter oppnås maksimal datamaskinytelse. Aktivitetene som stanses, starter igjen etter at du avslutter programmet i fullskjermmodus.

Norton-produktet finner et aktivt fullskjermprogram og slår på stillemodus. Når stillemodus er aktivert, undertrykker Norton-produktet alle varsler og stopper bakgrunnsaktivitetene, slik at du får uavbrutte økter for stillemodusvalg som påvisning av fullskjerm.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920774_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017