Om automatisk stillemodus

Når du ser på film, spiller spill eller lager presentasjoner, kjøres programmet i fullskjermmodus. Norton 360 Online oppdager programmet som kjøres i fullskjermmodus, og aktiverer stillemodus automatisk. Når stillemodus er aktivert, undertrykker Norton 360 Online de fleste av varslene, og stanser bakgrunnsaktivitetene. Bare aktiviteter som beskytter datamaskinen mot virus og andre sikkerhetsrisikoer, kjøres. Med få bakgrunnsaktiviteter oppnås maksimal datamaskinytelse. Aktivitetene som stanses, starter igjen etter at du avslutter programmet i fullskjermmodus.

Med stillemodus slipper du også å bli avbrutt mens du bruker Media Center Extender. En Media Center Extender-økt er en utvidet økt av Media Center med en underholdningsenhet, f.eks. TV-titting. Varslene og beskjedene som vises mens du bruker Media Center Extender, fører til at tilkoblingen mellom vertsmaskinen og underholdningsenheten brytes. Norton 360 Online betrakter Media Center Extender-økter som et aktivt fullskjermprogram, og slår på stillemodus. Når stillemodus er aktivert, undertrykker Norton 360 Online alle varsler, og bakgrunnsaktivitetene stanses midlertidig, slik at du kan bruke fullskjermprogrammer eller Media Center-programmer uforstyrret.

Slå Fullskjermsøk av og på

Om Stille modus

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920774_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 24/08/2011