Om manuell stillemodus

Med Norton Business Suite kan du slå på stillemodus manuelt for en bestemt periode. Når stillemodus er slått på, undertrykker Norton Business Suite varsler, og bakgrunnsaktivitetene stanses midlertidig i perioden du angir. Du kan se om stillemodus er slått på i systemstatusfeltet, helt til høyre på oppgavelinjen. Norton Business Suite-ikonet i systemstatusfeltet endres til en halvmåneform, for å vise at stillemodus er på. Ved å slå på stillemodus manuelt før du utfører en oppgave, slipper du at varsler, beskjeder og bakgrunnsaktiviteter forstyrrer deg i løpet av en bestemt periode.

Du kan aktivere stillemodus i perioder på én time, to timer, fire timer, seks timer eller ett døgn. Etter den angitte perioden slår Norton Business Suite av manuell stillemodus. Du kan også når som helst slå av manuell stillemodus. Norton Business Suite gir deg også beskjed når manuell stillemodus er slått av. Aktivitetene som er stanset når stillemodus er på, kjøres etter at stillemodus er slått av.

Slå stillemodus av og på manuelt

Om automatisk stillemodus

Om Stille modus

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920771_N360_Business_CC_2014_no_no