Forsinkelse av automatiske oppgaver

Med Forsinkelse av automatiske oppgaver kan du forsinke oppstart av Norton-oppgaver, som automatisk LiveUpdate, som kjøres automatisk når du slår på datamaskinen. Du kan stille inn varighet av forsinkelse av automatiske oppgaver, og velge når Norton Business Suite skal kjøre oppgavene.

Hvis automatiserte Norton-oppgaver starter med én gang datamaskinen starter, kan det hende at maskinen kjører tregere. Ved å forsinke oppstarten til slike automatiske oppgaver, forbedrer du ytelsen og effektiviteten til maskinen.

La oss for eksempel si at du stiller inn varigheten av forsinkelse av automatiske oppgaver til 5 minutter. Da vil de automatiske oppgavene kjøres fem minutter etter at datamaskinen har startet. Du kan forsinke oppstartstidspunktet fra et minimum på ett minutt til maksimalt 20 minutter. Standardvarigheten er 20 minutter.

Du kan se en liste med automatiske bakgrunnsoppgaver i vinduet Norton Oppgaver. De automatiske oppgavene omfatter:

• Automatisk LiveUpdate

• Sikkerhetskopierer <navn på sikkerhetskopisett>

• Diskoptimalisering

• Inaktivt fullstendig systemsøk

• Inaktivt hurtigsøk

• Insight-optimalisering

• Opprydding av Internett Explorer-logg

• Rengjøring av midlertidige Internet Explorer-filer

• Norton fellesskapsovervåkning

• Norton Insight

• Stadige oppdateringer

• Opprydding av Windows-registeret

• Opprydding av midlertidige Windows-filer

• AntiSpam-vedlikehold

• Lisensieringsvedlikehold

• Insight-vedlikehold

• Produktvedlikehold

Om Administrasjonsinnstillinger

Om Norton Oppgaver

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920742_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 06/11/2011