Strømsparingsmodus

Med strømsparingsmodus kan du spare på batteriet ved å midlertidig stoppe flere bakgrunnsoppgaver mens datamaskinen går på batteri. Dette alternativet er som standard aktivert.

Når dette alternativet er aktivert, oppdager Norton 360 Online når datamaskinen går på batteri. Det stopper da bakgrunnsoppgaver midlertidig. Disse bakgrunnsoppgavene inkluderer Norton-relaterte oppgaver som automatisk oppdatering av virusdefinisjoner, innsending til Norton fellesskapsovervåkning og fullstendige systemsøk. Bakgrunnsoppgavene fortsetter der de slapp når du kobler datamaskinen til et vegguttak igjen.

Du kan se listen over bakgrunnsoppgaver i vinduet Norton Oppgaver. Strømkilde -kolonnen i vinduet Norton Oppgaver viser også hvilken type strømkilde en oppgave trenger for å kunne kjøre. Norton 360 Online fortsetter å kjøre bakgrunnsoppgaver som har et batterisymbol i kolonnen Strømkilde.

Om Norton Oppgaver

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920735_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011