Se etter en ny versjon av produktet

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du oppgradere produktet til den nyeste versjonen. Hvis en ny versjon er gjort tilgjengelig av Symantec, kan du laste ned og installere den nye produktversjonen. Du kan også velge at Norton-produktet skal varsle deg når en ny versjon av produktet er tilgjengelig. Dette gjør du ved å slå på alternativet Last ned ny versjon automatisk i vinduet Administrasjonsinnstillinger. Den nyeste versjonen av produktet kan inneholde nye og forbedrede funksjoner for økt beskyttelse mot sikkerhetstrusler.

Når du ser etter en ny versjon, sendes informasjon om produktet, f.eks. produktnavn og versjon, til Symantec-serverne. Serverne sjekker så om det finnes en nyere versjon av produktet.

Hvis en ny versjon er tilgjengelig, kan du laste ned og installere den fra nettsiden. Hvis en ny versjon ikke er tilgjengelig, får du beskjed om dette på nettsiden. I slike tilfeller kan du kjøre LiveUpdate for å få tak i de nyeste program- og definisjonsoppdateringene, slik at det eksisterende produktet holdes oppdatert.

Det kan hende at oppgraderingen mislykkes dersom nettleseren ikke klarer å kommunisere med Symantec-serverne. Nettleserne som støttes er Internet Explorer 6.0 eller nyere, Chrome 10.0 eller nyere og Firefox 3.6 eller nyere.

Produktet må være aktivert, og du må være koblet til Internett for å kunne se etter og installere nye produktversjoner.

Slik ser du etter en ny versjon av produktet:

1. Klikk på Hjelp i Norton-produktets hovedvindu.

2. I nedtrekksmenyen Hjelp klikker du på Sjekk for ny versjon.

Nettsiden viser om det er en nyere versjon tilgjengelig eller ikke.

Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du har et aktivt abonnement eller Internett-service.

3. Hvis det er en ny versjon tilgjengelig, må du følge instruksjonene på skjermen for å laste ned det nye produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920720_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2015