Håndtere URL-detaljer

Med Rediger påloggingsinfo kan du se URLene til påloggingsinformasjonen du har lagret. Du kan se URLene til påloggingsinformasjon for webområder som du har lagret i Rediger påloggingsinfo.

Når du har lagret påloggingsinformasjon, kan du gjøre følgende:

• Hurtigstart webområdets påloggingsside ved hjelp av URLen

• Endre URLen for påloggingsinformasjonen manuelt

Kontroller at den nye URLen er for samme domene som den gamle.

• Se dato og klokkeslett for når du sist endret innstillingene for Redigere påloggingsinfo

Slik hurtigstarter du en påloggingswebside:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe i raden Rediger påloggingsinfo.

3. Velg den påloggingsinformasjonen du ønsker å åpne websiden for i vinduet Rediger påloggingsinfo under Påloggingsinfo.

Hvis du har lagret påloggingsinformasjonen i en mappe, dobbeltklikker du på mappen og velger den.

4. Du åpner websiden ved klikke på på den URLen som er tilgjengelig ved siden av alternativet Adresse, under Detaljer.

5. Klikk på Lukk.

Slik endrer du URLen for en pålogging:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe i raden Rediger påloggingsinfo.

3. Velg den påloggingsinformasjonen du ønsker å åpne websiden for i vinduet Rediger påloggingsinfo under Påloggingsinfo.

4. Under Detaljer klikker du på Endre som er tilgjengelig ved siden av alternativet Adresse.

5. Skriv inn den nye URLen i feltet Skriv inn den nye URLen her i vinduet Oppdater URL.

Pass på at URLen er gyldig, og at den har prefikset HTTP.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lukk i vinduet Rediger påloggingsinfo.

Redigere påloggingsinfo

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920718_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011