Oppgradere Norton-produktet

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan.

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du oppgradere Norton-produktet til den nyeste versjonen, helt kostnadsfritt.

Du kan bruke alternativet Last ned ny versjon automatisk for å la Norton-produktet laste ned nyeste versjon når Symantec gjør den tilgjengelig. Du slår på alternativet Last ned ny versjon automatisk ved å gå til hovedvinduet i Norton-produktet og klikke på Innstillinger > Administrasjonsinnstillinger > Last ned ny versjon automatisk > På.

Du kan også søke etter nye versjoner manuelt. Klikk på Hjelp > Se etter ny versjon i Norton-produktets hovedvindu. Hvis det er en ny versjon tilgjengelig, må du følge instruksjonene på skjermen for å laste ned det nye produktet. Symantec anbefaler at du har den nyeste versjonen av produktet, siden den inneholder nye og forbedrede funksjoner for økt beskyttelse mot sikkerhetstrusler.

Etter vellykket nedlasting tilbyr Norton-produktet sømløs installering. Forsikre deg om at du har lagret alle viktige data, som bilder og finansdokumenter, før du installerer den nye versjonen av produktet.

Når oppgraderingen er fullført, forblir abonnementsstatusen den samme som den var for forrige versjon av produktet. Eksempel: Du har 200 dager igjen av abonnementet på den gjeldende produktversjonen, og velger å oppgradere til den nyeste versjonen. Abonnementsstatusen til det oppgraderte produktet forblir da 200 dager.

Det kan hende at oppgraderingen mislykkes dersom nettleseren ikke klarer å kommunisere med Symantec-serverne. Nettleserne som støttes er Internet Explorer 6.0 eller nyere, Chrome 10.0 eller nyere og Firefox 3.6 eller nyere.

Produktoppgraderinger er forskjellig fra beskyttelsesoppdateringer som gjennomføres av LiveUpdate. Dette er hovedforskjellene:

• Ved en produktoppgradering laster du ned og installerer en helt ny versjon av produktet.

• Beskyttelsesoppdateringer er filer som holder Norton-produktene dine oppdatert med den nyeste antitrusselteknologien.

Selv om du har den nyeste versjonen, må du sørge for å alltid laste ned de nyeste virusdefinisjonene til datamaskinen. Med LiveUpdate automatiseres prosessen med å hente og installere beskyttelsesoppdateringer. Du kan kjøre LiveUpdate eller skru på Automatisk LiveUpdate for å få tak i de siste oppdateringene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920708_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/11/2016