Oppgradere Norton-produktet

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du oppgradere Norton-produktet til den nyeste versjonen, helt kostnadsfritt.

For å sjekke om en ny versjon er tilgjengelig, klikk på Hjelp > Se etter ny versjon i hovedvinduet til Nortons-produktet. Hvis en ny versjon er tilgjengelig, må du følge instruksjonene på skjermen for å laste ned det nye produktet. NortonLifeLock anbefaler at du har den nyeste versjonen av produktet, siden den inneholder nye og forbedrede funksjoner for økt beskyttelse mot sikkerhetstrusler.

Når du har fullført nedlastingen, viser Norton ledetekstvinduer for å gjøre installasjonen problemfri. Forsikre deg om at du har lagret alle viktige data, for eksempel bilder og finansdokumenter, før du installerer den nye versjonen av produktet.

Når oppgraderingen er fullført, vil abonnementsstatusen være den samme som for forrige versjon av produktet. Eksempel: Du har 200 dager igjen av abonnementet på den gjeldende produktversjonen, og velger å oppgradere til den nyeste versjonen. Abonnementsstatusen til det oppgraderte produktet vil fortsatt være 200 dager.

Det kan hende at oppgraderingen mislykkes dersom nettleseren ikke klarer å kommunisere med Norton-serverne. Støttede nettlesere er Internet Explorer 11 eller nyere, Chrome 30 eller nyere, Firefox 17 eller nyere, Safari 7 eller nyere og Opera 17 eller nyere.

Produktoppgraderinger er forskjellige fra beskyttelsesoppdateringer som utføres av LiveUpdate. Dette er hovedforskjellene:

• Ved en produktoppgradering laster du ned og installerer en helt ny versjon av produktet.

• Beskyttelsesoppdateringer er filer som holder Norton-produktene dine oppdatert med den nyeste antitrusselteknologien.

Selv om du har den nyeste versjonen, må du sørge for å alltid laste ned de nyeste virusdefinisjonene til datamaskinen. Med LiveUpdate automatiseres prosessen med å hente og installere beskyttelsesoppdateringer. Du kan kjøre LiveUpdate eller slå på Automatisk LiveUpdate for å få tak i de siste oppdateringene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v23920708
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/01/2021