Om Norton Oppgaver

I vinduet Norton Oppgaver kan du vise og overvåke alle Norton-relaterte bakgrunnsoppgaver. Norton Business Suite kjører de fleste av disse bakgrunnsoppgavene mens datamaskinen er inaktiv. I vinduet Norton Oppgaver kan du se detaljer om alle bakgrunnsoppgaver som Norton Business Suite kjører.

Detaljene inkluderer følgende:

• Navnet på Norton-oppgaven

Du kan bruke ikonet som vises foran navnet på en bakgrunnsoppgave, til å starte eller stoppe den. Du kan når som helst starte eller stoppe en bakgrunnsoppgave.

• Tidsstempelet på Norton-oppgaven

Du kan se detaljer som dato og tidspunkt da bakgrunnsoppgaven sist ble kjørt. Med denne informasjonen blir det lettere å avgjøre om du skal starte en bakgrunnsoppgave, eller la Norton Business Suite kjøre den mens datamaskinen er inaktiv.

• Varigheten av Norton-oppgaven

Du kan se hvor lenge en Norton-oppgave kjørte sist. Med denne informasjonen blir det lettere å anslå hvor lang tid en bestemt bakgrunnsoppgave tar.

• Du kan se om bakgrunnsoppgaven kjørte mens datamaskinen var inaktiv

Denne detaljen gjør det lettere å se om en oppgave allerede har kjørt mens datamaskinen var inaktiv, eller om du bør kjøre den nå.

• Status for Norton-oppgaven

Du kan se om oppgaven ble fullført.

• Strømkilden som Norton-oppgaven bruker.

Du kan angi typen strømkilde som hver av Norton-oppgavene bruker. Bruk koblingen Konfigurer som er tilgjengelig ved siden av strømkildeikonet, til å konfigurere strømkilden for Norton-oppgaven.

I vinduet Norton Oppgaver kan du følge med på følgende Norton-spesifikke oppgaver:

Automatisk LiveUpdate

Automatisk LiveUpdate søker automatisk etter definisjonsoppdateringer og programoppdateringer når datamaskinen er koblet til Internett.

Automatisk LiveUpdate ser som standard etter oppdateringer hver time.

Sikkerhetskopierer standardsett

Tar sikkerhetskopier av filer og data i sikkerhetskopisettet.

Dersom du opprettet flere sikkerhetskopisett, vises alle settene på Norton Oppgaver-listen. Du kan kjøre bestemte sikkerhetskopieringer fra Norton Oppgaver-vinduet.

Diskoptimalisering

Fjerner filrot og omorganiserer plasseringen av filer på datamaskinens disker, slik at ytelsen forbedres.

Fullstendig systemsøk

Gjennomsøker hele datamaskinen etter virus, spionprogrammer og ulike sikkerhetssvakheter.

Kjører også andre aktiviteter, som LiveUpdate, Opprydding, Diskoptimalisering og Sikkerhetskopiering.

Insight-optimalisering

Optimaliserer oppstartsvolumet til datamaskinen.

Opprydding av Internett Explorer-logg

Sletter unødvendig nettsidehistorikk som lagres i nettleserens loggmappe.

Fjerner spor etter Internett-søk som er utført på datamaskinen.

Rengjøring av midlertidige Internet Explorer-filer

Sletter de midlertidige filene som forblir på harddisken etter surfing på Internett.

Norton fellesskapsovervåkning

Norton fellesskapsovervåkning beskytter datamaskinen mot potensielle risikoer. Den henter inn informasjon om nye sikkerhetsrisikoer fra datamaskinen din, og sender informasjonen til Symantec for analyse. Symantec vurderer disse dataene for å identifisere nye trusler og hva som skal gjøres med dem.

Norton Insight

Gjør det mulig å utføre smarte søk i filene på datamaskinen. Ytelsen til Norton Business Suite-søk forbedres ved at du kan søke i færre filer, uten at dette går på bekostning av datamaskinens sikkerhet.

Norton Insight gir deg omdømmeinformasjon om interessante filer på datamaskinen. Du kan se detaljer som filsignatur og dato da filen ble installert på datamaskinen. Du kan også se detaljer som klareringsnivå, fellesskapsbruk, ressursbruk og hvor filen kommer fra.

Stadige oppdateringer

Stadige oppdateringer ser etter definisjonsoppdateringer med fem minutters mellomrom, og laster ned virusdefinisjonene fortløpende. Stadige oppdateringer tilbyr oppdateringer under fullstendige oppdateringer, som LiveUpdate laster ned automatisk med noen timers mellomrom. Sørg alltid for at alternativet Stadige oppdateringer er slått på. Det beskytter deg mot de siste truslene, uten at dette går utover datamaskinens ytelse eller Internett-opplevelsen.

Hurtigsøk

Søker gjennom de viktigste plasseringene på datamaskinen, som virus og andre sikkerhetstrusler ofte angriper.

Hurtigsøk er raskere enn et Fullstendig systemsøk, siden de ikke søker gjennom hele datamaskinen.

Opprydding av Windows-registeret

Sletter alle unøyaktige oppføringer og utdaterte oppføringer i Windows-registeret som kan føre til feil.

Opprydding av midlertidige Windows-filer

Sletter unødvendige filer som forblir i midlertidige Windows-mapper etter installasjon eller oppdatering av programmer.

Følgende inaktive jobbkategorier kjører i bakgrunnen for å forbedre systemytelsen og -beskyttelsen. Du kan kun se detaljer om siste kjøring for følgende aktiviteter.

Identity Safe-vedlikehold

Utfører vedlikeholdsoppgaver knyttet til Identity Safe i bakgrunnen. Oppgavene inkluderer innsending av Identity Safe-profilstatistikk og nedlasting av favorittikoner.

AntiSpam-vedlikehold

Utfører vedlikeholdsoppgaver knyttet til AntiSpam i bakgrunnen. Oppgavene inkluderer oppdatering av kontakter og AntiSpam-filtre.

Lisensieringsvedlikehold

Utfører vedlikeholdsoppgaver knyttet til lisensiering i bakgrunnen.

Insight-vedlikehold

Utfører vedlikeholdsoppgaver knyttet til Norton Insight i bakgrunnen. Oppgavene inkluderer vedlikehold av detaljer knyttet til stabilitets- og klareringsnivået til filene på datamaskinen.

Produktvedlikehold

Utfører vedlikeholdsoppgaver knyttet til Norton Business Suite i bakgrunnen. Oppgavene inkluderer tømming av installasjonslogger og søk i konsoliderte brannmurregler.

Du kan også slå på stillemodus manuelt for en bestemt periode.

Overvåke bakgrunnsjobber med Norton Business Suite

Angi varighet for tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

Om System Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920688_N360_Business_CC_2014_no_no