Overvåke bakgrunnsjobber med Norton Business Suite

I vinduet Norton Oppgaver kan du se detaljer om alle bakgrunnsoppgaver som Norton Business Suite kjører, og du kan se og overvåke bakgrunnsoppgavene. Norton Business Suite kjører de fleste av disse bakgrunnsoppgavene mens datamaskinen er inaktiv. Siden bakgrunnsoppgavene kjøres mens maskinen er inaktiv, blir ytelsen enda bedre når du bruker den. Du kan når som helst starte eller stoppe en oppgave manuelt. Du kan også konfigurere varighet for tidsavbrudd ved inaktivitet. Når tidsavbruddsgrensen nås, tolker Norton Business Suite det som at datamaskinen er inaktiv, og starter bakgrunnsoppgavene. Du kan også vise CPU-grafen og minnegrafen, for å se ytelsen til datamaskinen.

Slik overvåker du bakgrunnsoppgaver:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Oppsummering.

2. Klikk på Norton Oppgaver i vinduet Oppsummering.

3. Du ser detaljer om bakgrunnsoppgavene i vinduet Norton Oppgaver.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil kjøre en bakgrunnsoppgave, klikker du på avspillingsikonet som vises foran navnet på bakgrunnsoppgaven.

• Hvis du vil stoppe en bakgrunnsoppgave, klikker du på stoppikonet som vises foran navnet på bakgrunnsoppgaven.

5. Klikk på Lukk.

Om Norton Oppgaver

Angi varighet for tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

Om System Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920685_N360_Business_CC_2014_no_no