Sikkerhetsforespørsel

Download Insight gir deg informasjon om omdømmenivået til enhver kjørbar fil du laster ned. Omdømmenivået som Download Insight oppgir, angir om den nedlastede filen er trygg å installere. Du kan bruke disse opplysningene til å vurdere hva du vil gjøre med filen. Du kan kjøre filen eller installere den, avbryte installeringen eller fjerne filen fra datamaskinen.

Du kan bruke alternativet Informasjon om nedlasting til å slå Download Insight av og på. Dette alternativet er som standard aktivert. Noen ganger trenger du kanskje å slå av Download Insight. F.eks. hvis du vil laste ned en utrygg fil. I slike tilfeller må du slå av Informasjon om nedlasting, slik at Norton Business Suite tillater deg å laste ned filen, og ikke fjerner den fra datamaskinen.

Når Download Insight er deaktivert, reduserer du beskyttelsen datamaskinen har mot skadelige programmer som du laster ned. Derfor må du passe på å alltid slå av Download Insight bare midlertidig. I vinduet Sikkerhetsforespørsel kan du slå av Download Insight for en bestemt periode. Du kan bruke rullegardinlisten i dette vinduet til å velge hvor lenge du vil at Download Insight skal være slått av.

Du kan slå på Download Insight manuelt før den angitte tiden løper ut, for å sørge for at datamaskinen fortsatt er beskyttet.

Om Download Insight

Slå Informasjon om nedlasting av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920677_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 09/02/2011