Slå Informasjon om nedlasting av eller på

Download Insight beskytter datamaskinen mot utrygge, kjørbare filer du laster ned via støttede nettlesere. Informasjon om nedlasting er som standard aktivert. Da gir Download Insight deg informasjon om omdømmenivået til enhver kjørbar fil du laster ned. Ryktenivået som Download Insight oppgir, angir om den nedlastede filen er trygg å installere.

Noen ganger trenger du kanskje å slå av Download Insight. Hvis du for eksempel vil laste ned en utrygg fil. I dette tilfellet må du slå av Download Insight, slik at Norton-produktet tillater deg å laste ned filen, og ikke fjerner den fra datamaskinen.

Du kan bruke alternativet Informasjon om nedlasting til å slå Download Insight av og på.

Slå Informasjon om nedlasting av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger -kategorien.

4. Flytt På/av -bryteren til Av eller i raden Informasjon om nedlasting.

5. Klikk på Bruk.

6. Hvis du blir bedt om det, velger du tidsperioden som skal utløpe før funksjonen Informasjon om nedlasting slås av, og klikker på OK.

7. Klikk på Lukk i Innstillinger -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920640_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016