Slå Informasjon om nedlasting av og på

Download Insight beskytter datamaskinen mot utrygge, kjørbare filer du laster ned via støttede nettlesere. Informasjon om nedlasting er som standard aktivert. Da gir Download Insight deg informasjon om omdømmenivået til enhver kjørbar fil du laster ned. Ryktenivået som Download Insight oppgir, angir om den nedlastede filen er trygg å installere.

Noen ganger trenger du kanskje å slå av Download Insight. Hvis du for eksempel vil laste ned en utrygg fil. I slike tilfeller må du slå av Download Insight, slik at Norton Business Suite tillater deg å laste ned filen, og ikke fjerner den fra datamaskinen.

Du kan bruke alternativet Informasjon om nedlasting til å slå Download Insight av og på.

Slik slår du av Informasjon om nedlasting :

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelse, i raden Informasjon om nedlasting, flytter du av/på -bryteren til høyre til Av.

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. I Sikkerhetsforespørsel -dialogboksen som vises, i rullegardinmenyen Velg varighet velger du hvor lenge du vil at Download Insight skal være deaktivert, og klikker på OK.

6. I Innstillinger -vinduet klikker du på Lukk.

Slik slår du på Informasjon om nedlasting :

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelse, i raden Informasjon om nedlasting, flytter du av/på -bryteren til venstre til .

4. I vinduet Innstillinger, klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Om Download Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920640_N360_Business_CC_2014_no_no