Om oppretting av Identity Safe-hvelv

Identity Safe hjelper deg med å styre sensitive opplysninger, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. De ulike funksjonene i Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Med Identity Safe kan du opprette ett lokalt hvelv for hver Windows-brukerkonto.

Du kan opprette Identity Safe-hvelv fra Identity Safe -delen under Identitetsbeskyttelse i vinduet Innstillinger.

Om Identity Safe-hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920634_N360_Business_CC_2014_no_no