Identity Safe-hvelv

Du kan opprette et lokalt hvelv for hver Windows-brukerkonto på datamaskinen. Dataene du lagrer samt alle Identity Safe-innstillingene du konfigurerer, gjelder kun for det ene, lokale hvelvet. Du kan ikke se data du har lagret i én Windows-brukerkonto, hvis du er logget på en annen brukerkonto. Slik beskytter Identity Safe personopplysningene dine mot misbruk fra andre brukere på datamaskinen.

Symantec anbefaler at du oppretter atskilte, passordbeskyttede Windows-brukerkontoer hvis du vil dele datamaskinen din med flere brukere.

I tillegg til funksjoner som lagring av påloggingsinformasjon, kort og merknader, kan du gjøre følgende med Identity Safe-hvelvet:

• Importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere data du har lagret i en ekstern profil fra en eldre versjon av produktet, til den gjeldende versjonen.

• Eksportere Identity Safe-data til en .DAT-fil.

• Tilbakestille Identity Safe.

Symantec lagrer ikke hvelvpassordet. Siden du er den eneste som kjenner hvelvpassordet, kan ingen, inkludert Symantec, se dataene i hvelvet ditt. Hvis du glemmer hvelvpassordet, kan ikke Symantec gjenopprette det for deg. Du trenger bare å tilbakestille hvelvet ved å slette det eksisterende hvelvet og opprette et nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920623_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016