Identity Safe-hvelv

I Identity Safe kan du opprette et hvelv i skyen der du kan lagre alle de følsomme dataene dine. Du kan opprette ett skyhvelv for hver Norton-konto. Du kan ikke opprette et nytt lokalt hvelv. Du kan imidlertid flytte data fra et lokalt hvelv til et skyhvelv når du oppgraderer til en nyere versjon av Norton Security. Når du flytter Identity Safe-data fra et lokalt hvelv til et skyhvelv, får du ikke lenger tilgang til data i det lokale hvelvet. Med et skyhvelv kan du bruke Identity Safe-data uansett hvor du er.

Du må logge deg inn med påloggingsinformasjonen til Norton-kontoen første gang du bruker Identity Safe. Dersom du ikke har en Norton-konto, kan du klikke på Logg på for å lage en ny Norton-konto.

Etter at du har logget deg inn på Norton-kontoen, må du opprette det skybaserte Identity Safe hvelvet. Du må oppgi et passord for å opprette et skyhvelv. Vi anbefaler at du velger et sterkt passord for skyhvelvet, siden all den sensitive informasjonen din oppbevares der. Du må taste inn påloggingsinformasjonen for Norton-kontoen din og hvelvpassordet for å få tilgang til hvelvet.

Når du konfigurerer et skyhvelv, vil Identity Safe automatisk importere påloggingsinformasjonen du har lagret i Internet Explorer. Den importerte påloggingsinformasjonen vises i menyen HVELVET ER ÅPNET på Norton-verktøylinjen og i vinduet Pålogginger.

Internet Explorer versjon 10 tillater ikke at Identity Safe importerer påloggingsinformasjonen.

Du kan få tilgang til Identity Safe-skyhvelvet fra enhver datamaskin med en Internett-tilkobling.

I tillegg til funksjoner som lagring av påloggingsinformasjon, kort og merknader, kan du gjøre følgende med Identity Safe-hvelvet:

• Importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere data du har lagret i en ekstern profil fra en eldre versjon av produktet, til den gjeldende versjonen.

• Eksportere Identity Safe-data til en .DAT-fil.

• Tilbakestille Identity Safe.

Symantec lagrer ikke hvelvpassordet. Siden du er den eneste som kjenner hvelvpassordet, kan ingen, inkludert Symantec, se dataene i hvelvet ditt. Hvis du glemmer hvelvpassordet, kan ikke Symantec gjenopprette det for deg. Du trenger bare å tilbakestille hvelvet ved å slette det eksisterende hvelvet og opprette et nytt. I slike tilfeller bruker vi passordet til Norton-kontoen for å validere forespørselen om å slette hvelvet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920623_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016