Om Identity Safe-hvelv

Du kan opprette et lokalt hvelv for hver Windows-brukerkonto på datamaskinen. Dataene du lagrer samt alle Identity Safe-innstillingene du konfigurerer, gjelder kun for det ene, lokale hvelvet. Du kan ikke se data du har lagret i én Windows-brukerkonto, hvis du er logget på en annen brukerkonto. Slik beskytter Identity Safe personopplysningene dine mot misbruk fra andre brukere på datamaskinen.

Symantec anbefaler at du oppretter atskilte, passordbeskyttede Windows-brukerkontoer hvis du vil dele datamaskinen din med flere brukere.

Hvis du har Identity Safe-data på en ekstern stasjon fra de eldre versjonene av Norton Business Suite, kan du konvertere den eksterne profilen til et lokalt hvelv. Når du kobler den eksterne stasjonen til datamaskinen, vil vinduet Innstillinger i Norton Identity Safe inneholde et alternativ for å slå sammen Identity Safe-data fra den eksterne profilen. Du kan slå sammen data fra den eksterne profilen til det lokale hvelvet.

I tillegg til funksjoner som lagring av påloggingsinformasjon, kort og merknader, kan du gjøre følgende med Identity Safe-hvelvet:

• Importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere data du har lagret i en ekstern profil fra en eldre versjon av produktet, til den gjeldende versjonen.

• Eksportere Identity Safe-data til en .DAT-fil.

• Tilbakestille Identity Safe.

Om oppretting av Identity Safe-hvelv

Slette skyhvelvet permanent

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920623_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013