Vise listen over sårbare programmer

I vinduet Beskyttelse mot sårbarhet kan du se en utfyllende liste over programmer med kjente sårbarheter, som Norton 360 Online beskytter deg mot.

Du kan se detaljer som navnet på programmet, produsenten og antall sårbarheter i programmet. Du kan også se flere detaljer om de ulike sårbarhetene ved å klikke på programnavnene.

Slik viser du listen over sårbare programmer:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Oppgaver.

2. I vinduet Oppgaver, under Generelle oppgaver, klikker du på Kontroller beskyttelse mot sårbarhet.

3. Etter at du har sett gjennom listen, klikker du på Lukk.

Om Beskyttelse mot sårbarhet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920614_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 14/03/2011