Oppdater URL

Identity Safe gir deg muligheten til å endre URLen til webområder du har lagret påloggingsinformasjon for. Du bruker boksen Oppdater URL til å endre URLen til påloggingssiden. Kontroller at den nye URLen tilhører samme domene som den gamle. Hvis den gjeldende URLen f.eks. er http://www.symantec.com, og du vil endre den, kan du endre den til http://www.symantec.com/norton/support.jsp Du kan imidlertid ikke endre den til http://www.symantec.edu.

Sjekk at URLen du har skrevet inn, stemmer overens med websiden du vil bytte til.

Håndtere URL-detaljer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920601_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/07/2009