Ny påloggingsinformasjon

Med Identity Safe kan du legge til påloggingsinformasjon manuelt for et webområde i vinduet Rediger påloggingsinfo. Du kan bruke alternativet Opprett ny påloggingsinfo i vinduet Rediger påloggingsinfo til å legge til påloggingsinformasjon manuelt.

Hvis du vil lagre påloggingsinformasjon for et webområde, skriver du inn URLen til websiden du vil bruke påloggingsinformasjonen på, i dialogboksen Ny påloggingsinfo.

Pass på at du legger til http:// foran navnet på webområdet.

Adressen http://www.example.com/ vises som standard i dialogboksen Nytt brukernavn. Du kan slette denne adressen, og så legge til en adresse du vil bruke.

Når du har skrevet inn URLen, ber Identity Safe deg om å oppgi brukernavn og passord for påloggingen. Du kan ikke legge inn påloggingsinformasjon manuelt uten å oppgi et brukernavn. Hvis du ikke oppgir et brukernavn, lagrer ikke Identity Safe URLen eller påloggingsnavnet.

Redigere påloggingsinfo

Håndtere URL-detaljer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920574_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 11/03/2011