Ny påloggingsinformasjon

Med Identity Safe kan du legge til påloggingsinformasjon manuelt for et nettsted i vinduet Rediger påloggingsinfo. Du kan bruke alternativet Opprett ny påloggingsinfo i vinduet Rediger påloggingsinfo til å legge til påloggingsinformasjon manuelt.

Hvis du vil lagre påloggingsinformasjon for et nettsted, skriver du inn URLen til nettstedet du vil bruke påloggingsinformasjonen på, i dialogboksen Ny pålogging.

Pass på at du legger til http:// foran navnet på nettstedet.

URL-en https:// vises som standard i dialogboksen Ny påloggingsinformasjon. Du kan slette denne adressen, og så legge til en adresse du vil bruke.

Når du har skrevet inn URLen, ber Identity Safe deg om å oppgi brukernavn og passord for påloggingen. Du kan ikke legge inn påloggingsinformasjon manuelt uten å oppgi et brukernavn. Hvis du ikke oppgir et brukernavn, lagrer ikke Identity Safe URLen eller påloggingsnavnet.

Håndtere påloggingsinfo

Om påloggingsinformasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920574_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013