Peke ut ressurskrevende prosesser

Du kan klikke på et punkt på CPU-grafen eller minnegrafen for å se en liste med de tre prosessene som tar opp mest ressurser på det valgte tidspunktet. Du kan klikke på en prosess på listen for å få mer informasjon om den i vinduet File Insight.

Peke ut ressurskrevende prosesser

1. Dobbeltklikk på Ytelse og deretter på Grafer i hovedvinduet til Norton.

2. Klikk på Bruk i venstre rute av vinduet Grafer.

3. Gjør ett av følgende:

• Klikk på kategorien CPU for å vise CPU-grafen.

• Klikk på kategorien Minne for å vise minnegrafen.

4. Klikk hvor som helst på grafen for å se en liste over ressurskrevende prosesser.

5. Klikk på navnet til en prosess for å lese mer om prosessen i vinduet File Insight.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920570_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016