Peke ut ressurskrevende prosesser

Du kan klikke på et punkt på CPU-grafen eller minnegrafen for å se en liste med de tre prosessene som tar opp mest ressurser på det valgte tidspunktet. Du kan klikke på en prosess på listen for å få mer informasjon om den i vinduet File Insight.

Slik peker du ut ressurskrevende prosesser:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Oppsummering.

2. I vinduet Oppsummering gjør du ett av følgende:

• Klikk på kategorien CPU for å vise CPU-grafen.

• Klikk på kategorien Minne for å vise minnegrafen.

3. Klikk hvor som helst på grafen for å se en liste over ressurskrevende prosesser.

4. Klikk på navnet til en prosess for å lese mer om prosessen i vinduet File Insight.

Om CPU- og minnegrafer

Vise CPU- og minnegrafer

Se loggført data for CPU- og minnebruk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920570_N360_Business_CC_2014_no_no