Se loggført data for CPU- og minnebruk

Du kan bruke alternativet Zoom for å se loggført data fra prosessorgrafen og minnegrafen. Hvis du f.eks. velger alternativet 1 D, viser Norton en forstørret visning av CPU-grafen eller minnegrafen for de siste 24 timene.

Vise loggført data for CPU- og minnebruk

1. Dobbeltklikk på Ytelse og deretter på Grafer i hovedvinduet til Norton.

2. Klikk på Bruk i venstre rute av vinduet Grafer.

3. Gjør ett av følgende:

• Klikk på kategorien CPU for å vise CPU-grafen.

• Klikk på kategorien Minne for å vise minnegrafen.

4. Gjør ett av følgende:

• Klikk på 1 D for å se loggført data for de siste 24 timene.

• Klikk på 1 U for å se loggført data for den siste uken.

• Klikk på 1 M for å se loggført data for den siste måneden.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v23920567_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018