Se loggført data for CPU- og minnebruk

Du kan bruke alternativet Zoom for å se loggført data fra prosessorgrafen og minnegrafen. Hvis du f.eks. velger alternativet 1 D, viser Norton 360 Online en forstørret visning av CPU-grafen eller minnegrafen for de siste 24 timene.

Slik ser du loggført data for CPU- og minnebruk:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Oppsummering.

2. I vinduet Oppsummering gjør du ett av følgende:

• Klikk på kategorien CPU for å vise CPU-grafen.

• Klikk på kategorien Minne for å vise minnegrafen.

3. Gjør ett av følgende:

• Klikk på 1 D for å se loggført data for de siste 24 timene.

• Klikk på 1 U for å se loggført data for den siste uken.

• Klikk på 1 M for å se loggført data for den siste måneden.

Om CPU- og minnegrafer

Vise CPU- og minnegrafer

Peke ut ressurskrevende prosesser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920567_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011