Vise detaljer om systemaktivitet

System Insight viser detaljer om systemaktiviteter som du har utført i løpet av de tre siste månedene, i vinduet Grafer. Aktivitetene inkluderer programinstallasjoner, programnedlastinger, diskoptimaliseringer, trusseloppdagelser, ytelsesvarsler og hurtigsøk.

Du kan bruke kategoriene øverst på hendelsesgrafen til å se detaljer for den inneværende måneden samt for de to siste månedene. Vinduet Grafer viser hver aktivitet som et ikon eller en stripe. Beskrivelsen for hvert ikon / hver stripe vises nederst i diagrammet. I popup-vinduet som vises når du beveger musepekeren over et ikon, finner du informasjon om aktiviteten. Detaljene omfatter datoen da aktiviteten ble utført, og antallet liknende aktiviteter som ble utført på samme dato. Ved å følge koblingen Vis detaljer kan du se ytterligere detaljer om aktiviteten i vinduet Sikkerhetslogg.

Vise detaljer om systemaktivitet

1. Dobbeltklikk på Ytelse og deretter på Grafer i hovedvinduet i Norton.

2. I vinduet Grafer klikker du på fanen for en måned for å vise detaljene.

3. I hendelsesgrafen flytter du musepekeren over ikonet eller stripen til en aktivitet.

4. Du ser detaljer om aktivitetpopup-meldingen i popup-vinduet som åpnes.

5. Hvis du ser alternativet Vis detaljer i popup-vinduet, kan du klikke på Vis detaljer for å vise ytterligere detaljer om aktiviteten i vinduet Sikkerhetslogg.

Trenger du eksperthjelp med å forbedre datamaskinytelsen eller løse andre vanlige datamaskinproblemer? Abonner på Norton Ultimate Help Desk for å få omfattende og rimelig støtte når du trenger det.

Lær mer

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v23920554_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018