Vise detaljer om systemaktivitet

System Insight viser detaljer om systemaktiviteter som du har utført i løpet av de tre siste månedene, i vinduet Oppsummering. Aktivitetene inkluderer programinstalleringer, programnedlastinger, diskoptimaliseringer, trusseloppdagelser, ytelsesvarsler og hurtigsøk.

Du kan bruke kategoriene øverst på hendelsesgrafen til å se detaljer for den inneværende måneden samt for de to siste månedene. På hendelsesgrafen øverst i vinduet Oppsummering vises hver aktivitet som et ikon eller en stripe. Beskrivelsen for hvert ikon / hver stripe vises nederst på grafen. I popup-vinduet som vises når du beveger musepekeren over et ikon, finner du informasjon om aktiviteten. Dette inkluderer når aktiviteten ble utført og antall liknende aktiviteter som ble utført denne dagen. Ved å følge koblingen Vis detaljer kan du se ytterligere detaljer om aktiviteten i vinduet Sikkerhetslogg.

Slik viser du detaljer om systemaktivitet:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Oppsummering.

2. I vinduet Oppsummering klikker du på kategorien for en måned for å vise detaljene. Kategoriene finner du øverst på hendelsesgrafen.

3. På hendelsesgrafen flytter du musepekeren over ikonet eller stripen til en aktivitet.

4. Du får se detaljer om aktiviteten i popup-vinduet som vises.

5. Hvis alternativet Vis detaljer vises i popup-vinduet, kan du se ytterligere detaljer om aktiviteten i vinduet Sikkerhetslogg ved å klikke på Vis detaljer.

Om overvåking av systemaktivitet

Om System Insight

Om Sikkerhetslogg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920554_N360_Business_CC_2014_no_no