Åpne vinduet Oppsummering

System Insight gir deg en samlet oversikt over systemaktiviteten. System Insight viser f.eks. vinduet Oppsummering. Når du åpner vinduet Oppsummering, får du se detaljer om viktige systemaktiviteter, CPU-bruk og minnebruk samt Norton-relaterte bakgrunnsoppgaver. Du kan også vise Norton Insight-informasjon og defragmentere oppstartsvolumet.

Slik åpner du vinduet Oppsummering :

• I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Oppsummering.

Om System Insight

Om CPU- og minnegrafer

Om overvåking av systemaktivitet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920548_N360_Business_CC_2014_no_no