System Insight

Datamaskinytelse er viktig for alle PC-brukere. Derfor har vi utviklet Norton System Insight: Med denne funksjonen kan du se hvordan filene og programmene påvirker ytelsen. Du kan også gjøre små endringer for å forbedre den generelle ytelsen og hastigheten.

Med System Insight kan du identifisere hvorfor datamaskinen har problemer. I vinduet Diagrammer velger du fanen for måneden du vil overvåke:

• Nedlastinger

• Risikoer oppdaget

• Kjør Hurtigsøk

• Installasjoner

• Optimalisering

Rull over ikonene for å se handlingene som ble utført. Når du evaluerer disse handlingene, kan du se hendelser som kan gjøre datamaskinen mindre effektiv, og gjøre forbedringer. Dette kan omfatte fjerning av programmer du ikke bruker, som gjør datamaskinen tregere.

Norton gjør mer enn bare å beskytte datamaskinene og mobilenhetene dine. Det sørger for at PC-ene fungerer optimalt. Her er flere forslag for å Optimalisere ytelsen.

Trenger du hjelp med å finne ut hvorfor systemet virker tregt? Norton Ultimate Help Desk tilbyr omfattende og rimelig brukerstøtte, inkludert konfigurering av nettverk, enhetsdiagnoser og optimalisering av datamaskinen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23920532_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/03/2017